Wij zorgen voor
uw comfort,
binnen én buiten.

Over Naus Zonwering

We houden allemaal van zonlicht. Maar steeds vaker merken wij dat het het beheersen van het zonlicht en de warmte die het meebrengt een groot comfort brengt.
Wij zien het als onze missie om juist dat onze klanten te bieden. Binnen én buiten, dus ook op het terras.

Met zonwering houd je hinderlijke zonlicht tegen, je houd warmte buiten en het beschermt je tegen UV-stralen. Naast het zonlicht wil je ook insecten buiten houden. Daar bieden wij met onze horren de perfecte oplossing voor.

Heb je vragen over zonwering of insectenhorren? Wil je een goed, persoonlijk advies? Bel of mail dan, wij maken graag afspraak of een vrijblijvende offerte.

Over Naus Zonwering

Naus zonwering is een bedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Bernheze en Meijerijstad, ontstaan uit 30 jaar vakkennis en ervaring in de zonweringsbranche.

Naus Zonwering is dealer van Verano zonwering, Unilux horren en Somfy besturingen.
Al onze producten zijn in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar. We helpen je graag bij het maken van de keuze die het best bij jouw situatie, sfeer en smaak past. In een vrijblijvend gesprek geven we professionele uitleg en spreken we alle wensen door.
Voordat wij onze producten leveren meten we alles bij je thuis in, waarna we het op maat maken en vakkundig komen monteren.

Voor service en advies
op maat moet je ook bij Naus Zonwering zijn.

De eerste zonnenstralen in de winter, heerlijk om die in huis te hebben. De prettige warmte is dan ook erg lekker. Maar vaak genoeg heb je momenten dat je het licht en warmte liever weert. Als je graag uitslaapt bijvoorbeeld, of in de zomer, als het felle licht je het zicht bijna ontneemt.

Naus Zonwering biedt maatwerk zonweringen die perfect bij jouw wensen passen. Van rolluiken tot zonneschermen en screens in vele kleuren, dessins en uitvoeringen. Wij maken ze op maat en monteren ze compleet.
We zorgen er niet alleen voor dat je de zon en warmte buiten houdt, ook tegen insecten bieden wij met onze horren comfortabele oplossingen.

Wil je weten welke zonwering het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op, we leggen het je graag uit.

Roel_Naus